search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:47
MENU CLOSE

20 Γενικοί Διευθυντές της Coca-Cola ΗBC βοηθούν τους νέους της Ελλάδας να διεκδικήσουν το μέλλον τους

15.12.2017 14:09
Αύξηση της χρήσης κοκαΐνης κατά 80% στην Αττική λόγω lockdown – Τι δείχνουν τα λύματα - Media

 

Οι επικεφαλής των 28 χωρών της Coca-Cola ΗBC βρέθηκαν στην Αθήνα και μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους με 100 νέους στο πλαίσιο του Προγράμματος Youth Empowered.

«Αν είχες την ευκαιρία να κάνεις μια ερώτηση σε ένα κορυφαίο Διευθυντικό Στέλεχος που θα σε βοηθούσε στην προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη, τι θα ρωτούσες»; Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, 100 νέοι, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Youth Empowered, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν ακριβώς αυτό: να συναντήσουν και να πάρουν απαντήσεις από τα κορυφαία Διευθυντικά Στελέχη των 28 χώρων του Ομίλου Coca-Cola Hellenic Bottling Company σε 20 βασικά ερωτήματα που θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους εξέλιξη.  Σε ένα inspirational session που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα, έδρα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, η διεθνής εμπειρία κορυφαίων στελεχών συνδυάστηκε δυναμικά με τους προβληματισμούς της νέας γενιάς για το μέλλον τους.

Το περιεχόμενο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθορίστηκε από τους ίδιους τους συμμετέχοντες. Τα κύρια ζητήματα που ανέδειξαν με τις ερωτήσεις τους, ήταν: οι δεξιότητες που οδηγούν στην επιτυχία, ο σωστός επαγγελματικός προσανατολισμός, τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να βρει κάποιος εργασία και οι αξίες που χαρακτηρίζουν την Coca-Cola HBC.

Για περισσότερες από δύο ώρες, οι  Γενικοί Διευθυντές της Coca-Cola HBC, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Έλληνες που ξεκίνησαν από την Ελλάδα και ακολουθούν επιτυχημένη διεθνή πορεία, μοιράστηκαν την εμπειρία τους και  τα προσωπικά  τους  παραδείγματα. Μοναδικός τους στόχος να βοηθήσουν τους νέους στην επαγγελματική τους εξέλιξη. Ο διάλογος ανέδειξε τη σημασία της μάθησης σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας ενός ατόμου, στοιχείο που βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών της Coca-Cola HBC.

Ο Γενικός Διευθυντής της Coca-Cola Τρία Έψιλον, κος Γιάννης Παπαχρήστου, δήλωσε στο πλαίσιο της συνάντησης: «Δέσμευσή μας είναι, με ό,τι κάνουμε, να δημιουργούμε αξία και να τη μοιραζόμαστε με την κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, το κάνουμε καθημερινά στα τέσσερα εργοστάσια του Ομίλου μας στην Ελλάδα, με την επαγγελματική συνεργασία με χιλιάδες προμηθευτές και πελάτες μας, αλλά και με τα προγράμματά μας για την κοινωνία, όπως το Youth Empowered. Πιστεύουμε στη νέα γενιά, στο ταλέντο και στις γνώσεις της. Είμαστε περήφανοι που οι επικεφαλής των 28 χωρών που έχει παρουσία ο Όμιλός μας, μοιράστηκαν με νέους της χώρας μας την εμπειρία τους και προσωπικά παραδείγματα που μπορεί να τους εμπνεύσουν για το μέλλον τους».

Το πρόγραμμα Youth Empowered, που υλοποιεί στην Ελλάδα η Coca-Cola Τρία Έψιλον, έχει στόχο να βοηθήσει 20.000 νέους μέχρι το 2020 να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης και να πετύχουν μία θετική αλλαγή στη ζωή τους. Περισσότερες πληροφορίες στην πλατφόρμα e-learning www.youthempowered.gr.

Σχετικά με τον Όμιλο Coca-Cola HBC

Ο Όμιλος Coca-Cola HBC είναι κορυφαίος εμφιαλωτής προϊόντων της εταιρείας The Coca-Cola Company με ετήσιες πωλήσεις που υπερβαίνουν τα 2 δισεκατομμύρια κιβώτια. Έχοντας εκτεταμένη γεωγραφική κάλυψη, δραστηριοποιείται σε 28 χώρες και εξυπηρετεί περισσότερους από 595 εκατομμύρια ανθρώπους. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία κυρίως μη αλκοολούχων έτοιμων προς κατανάλωση αναψυκτικών στις εξής κατηγορίες: ανθρακούχα αναψυκτικά, χυμοί, εμφιαλωμένο νερό, αθλητικά και ενεργειακά ποτά, και έτοιμο προς κατανάλωση τσάι και καφέ. Ο Όμιλος Coca-Cola HBC είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο της προώθησης βιώσιμης ανάπτυξης, προκειμένου να δημιουργεί αξία τόσο για τη δραστηριότητά του όσο και για την κοινωνία. Σε αυτό το πνεύμα, προσφέρει προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες των καταναλωτών, προάγει ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, διεξάγει την επιχειρηματική του δραστηριότητα με τρόπο που προστατεύει το περιβάλλον και συμβάλλει στη κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των κατά τόπους κοινωνιών. Ο Όμιλος Coca-Cola HBC έχει την κορυφαία θέση στους δείκτες Dow Jones Sustainability Index και βρίσκεται επίσης στο δείκτη FTSE4Good.

Οι μετοχές Coca-Cola HBC είναι εισηγμένες στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου (LSE: CCH) και στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: EEE).

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite καθώς και το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44