search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση της ενέδρας κατά του ψυχιάτρου: Συνελήφθη η πρώην σύζυγός του

15.12.2017 17:46
«Νόμιζα ότι πέθαινα!» - Tα σημάδια του στην κάμερα δείχνει ο ψυχίατρος που δέχθηκε μαφιόζικο «χτύπημα» στην Κρήτη (Video) - Media
 
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της ενέδρας που άγνωστοι έστησαν το βράδυ της Πέμπτης σε γνωστό ψυχίατρο στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Στη σύλληψη της πρώην συζύγου του 50χρονου ψυχίατρου Δημήτρη Στριμπάκου προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς φαίνεται πως οι κινήσεις της συνδέονται με τα όσα κατέθεσε ο ψυχίατρος.
 
Πρόκειται για μία γυναίκα περίπου 45 ετών εις βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του κ. Στριμπάκου είχε κάνει επανειλημμένα απειλητικές κινήσεις εναντίον του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη φυλακή.
 
Ο ίδιος, από την πλευρά του, αποκάλυψε πως δύο μήνες πριν δέχτηκε και πάλι ανάλογη επίθεση σε διαδρομή που ακολούθησε με το αυτοκίνητο, από οδηγό μοτοποδηλάτου, χωρίς να χτυπήσεις σφαίρα τον ίδιο ή αυτοκίνητό του.
 
Όπως είπε ο 50χρονος ψυχίατρος δεν έχει οικονομικές διαφορές με κανέναν και δεν έχει δώσει αφορμές για μια τέτοιου είδους επίθεση. Ανέφερε μόνο μια παλιά προσωπική διαφορά για την οποία έχει καταθέσει και έχει δεχτεί απειλές ο ίδιος και η οικογένειά του.
 
Υπενθυμίζεται πως η ΕΛ.ΑΣ σαν πρώτη κίνηση προσήγαγε την πρώην γυναίκα του η οποία κατέθεσε στην αστυνομία.
 
(πηγή: neakriti.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:42