search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Τραμπ: Η Ρωσία δεν βοηθάει στο θέμα της Β. Κορέας

15.12.2017 18:04
Τραμπ: Η Ρωσία δεν βοηθάει στο θέμα της Β. Κορέας - Media

 

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του επειδή η Ρωσία, όπως υποστηρίζει, δεν συμβάλει στις προσπάθειες της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου να ασκήσουν πίεση στη Βόρεια Κορέα για να διακόψει τα στρατιωτικά προγράμματά της.

“Η Κίνα βοηθάει, η Ρωσία δεν βοηθάει”, συνόψισε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο. “Θα θέλαμε να βοηθάει η Ρωσία”, είπε, μία ημέρα μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν με αντικείμενο τη Βόρεια Κορέα.

Ο Ρώσος πρόεδρος “είπε πολύ ευγενικά πράγματα για όσα έχω κάνει για τη χώρα όσον αφορά την οικονομία και είπε επίσης αρνητικά πράγματα για ό,τι συμβαίνει αλλού”, συνέχισε ο Τραμπ. “Αλλά το βασικό θέμα ήταν να αναφερθούμε στη Βόρεια Κορέα επειδή θα θέλαμε τη βοήθειά του για τη Βόρεια Κορέα”, επέμεινε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:37