search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40
MENU CLOSE

Σοκάρει ο «βιαστής της Δάφνης» – Τι λέει για το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στο σπίτι του

15.12.2017 19:05
Διεκόπη η δίκη του 52χρονου που έδεσε, βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στη Δάφνη - Media
 
Ενώπιον των ανακριτικών αρχών βρέθηκε για μια ακόμη φορά ο 52χρονος βιαστής ο οποίος είχε σοκάρει όλη την Ελλάδα τον περασμένο Μάιο όταν συνελήφθη για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση μια φοιτήτριας μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη.
 
Αυτή τη φορά απολογήθηκε για το υλικό παιδικής πορνογραφίας που κατασχέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του. Ισχυρίστηκε λοιπόν δεν ανήκει σε εκείνον αλλά σε τρίτα πρόσωπα.
 
Απολογούμενος ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το υλικό και πως τα όσα εντοπίστηκαν στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή δεν του ανήκουν.
 
Υποστήριξε πως έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους. Αφού ολοκλήρωσε την συμπληρωματική του απολογία, οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές.
 
(πληροφορίες: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:40