search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:22
MENU CLOSE

Η αποκάλυψη της Βιτάλη για την ηλικία και η… μπηχτή της Μαρινέλλας!

16.12.2017 10:01
Η αποκάλυψη της Βιτάλη για την ηλικία και η… μπηχτή της Μαρινέλλας!   - Media

 

Απολαυστικές όπως θα είναι και πάνω στη σκηνή από απόψε το βράδυ ήταν στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν οι τρεις μεγάλες κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου οι οποίες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν στους αγαπημένους τους θαυμαστές μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης.

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία οι οποίες θα εμφανίζονται από απόψε το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο Gazi Live μίλησαν για τη μεγάλη φιλία που τις συνδέει αλλά και για την καταπληκτική χημεία που τις φέρνει κοντά!

Στην εκδήλωση παρών ήταν ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου Ηλίας Μαροσούλης ο οποίος παίρνοντας πρώτος τον λόγο και φανερά συγκινημένος δεν σταμάτησε να ευχαριστεί τις τρεις κυρίες για την τιμή που του έκαναν να συνεργαστούν μαζί του!

Τον λόγο πήρε η αγαπημένη Μαρινέλλα η οποία αποκάλυψε πως το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο το είχε φτιάξει ο κ. Μαροσούλης για να εμφανίζεται ο Πασχάλης Τερζής, ο οποίος όμως λόγω του προβλήματος υγείας που του εμφανίστηκε, δεν κατάφερε ποτέ να βρεθεί στη σκηνή του. Χαρακτηρίζοντάς το «cosy» χώρο, η μεγάλη ερμηνεύτρια ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές του συγκεκριμένου σχήματος.

Αμέσως μετά μίλησε η Ελένη Βιτάλη η οποία τόνισε: «Δεν φανταζόμουν ποτέ πως στα 62 μου χρόνια θα είχα την χαρά να ζήσω μία τέτοια συνεργασία. Ευχαριστώ». Και φυσικά το μικρόφωνο άρπαξε η Μαρινέλλα η οποία με το απίστευτο χιούμορ που διαθέτει είπε απευθυνόμενη στην Ελένη Βιτάλη: «Επειδή είπε η Ελένη ότι είναι 62 χρονών, ποιος σε ρώτησε κυρά μου για τα χρόνια σου; Σε ρώτησε κανένας; Τι θέλεις; Να πούμε και εμείς ότι είμαστε 52; Δεν είμαστε, εντάξει». Φυσικά, όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια. 

Μία άλλη πολύ όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν οι τρεις κυρίες, είδαν στο video wall που έπαιζε σκηνές από το πρόγραμμά τους, τους εαυτούς τους σε παιδική ηλικία μέσα από φωτογραφίες. Τότε η Μαρινέλλα σχολίασε με το ίδιο χιούμορ: «Ευτυχώς που βάλατε από κάτω και τα ονόματά μας γιατί κανείς δεν θα καταλάβαινε ποιες είμαστε»! 

Πηγή: gossiptv.gr
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21