search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:05
MENU CLOSE

Πάρτι οργίων σε σχολείο με σύριγγες, πεντάλφες και γουρουνοκεφαλές (Video, Photos)

16.12.2017 10:24
Πιο ορατή από ποτέ η «τέλεια καταιγίδα» - Media

 

Φρικη και ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως από πάρτι σε ένα από τα πλέον γνωστά και υψηλού κύρους σχολεία της Ρωσίας.

«Πρωταγωνιστές» στο πάρτι του σχολείου που βρίσκεται στο Καλίνινγκραντ ήταν μία γουρουνοκεφαλή, σύριγγες γεμάτες με αίμα και μία πεντάλφα, ενώ σύμφωνα με το Russia Today, είχε λάβει την έγκριση τις διοίκησης.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην σελίδα του συμβουλίου των μαθητών στο Instagram διακρίνονται έφηβοι μαθητές και μαθήτριες, ορισμένοι εξ αυτών ημίγυμνοι, άλλοι με emo και goth στυλ, να επιδίδονται σε μία σειρά αλλοπρόσαλλων «τελετών», όπως το να πιάνουν με γυμνά χέρια το κεφάλι ενός γουρουνιού, να βάζουν έναν συμμαθητή τους να ξαπλώσει επάνω σε μια πεντάλφα στο πάτωμα μιας αίθουσας. Οι μαθητές μάλιστα, έκαναν και live stream το πάρτι.

Οι αυθεντικές φωτογραφίες έχουν διαγραφεί από το λογαριασμό, ωστόσο screenshots αναρτήθηκαν στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Καλίνινγκραντ exclav.ru.

Σε άλλες φωτογραφίες φαίνονται σύριγγες γεμάτες με κάτι που μοιάζει με αίμα διασκορπισμένες πάνω σε ένα γραφείο με αναμμένα κεριά και δεκάδες προφυλακτικά διπλα σε μπουκάλια βότκας που δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την… ατμόσφαιρα του πάρτι

Οι μαθητές φαίνονται να απολαμβάνουν το πάρτι, ενώ σε άλλη φωτογραφία ορισμένοι από αυτούς βουτούν το κεφάλι ενός κοριτσιού μέσα σε μία λευκή σκόνη -αγνώστου ταυτότητος

Το οργιώδες πάρτι έλαβε χώρα σε διάφορες αίθουσες του σχολείο, αλλά το κεφάλι του γουρουνιού εμφανίστηκε στην αίθουσα χημείας.

Πηγή: eleftherostypos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:02