04/12/2020 18:55:34

Εκρηκτικές σταρ Petaξαν τα ρούχα τους - «Καλύτερα παγωμένη, παρά με γούνα» (Photos)

Εκρηκτικές σταρ Petaξαν τα ρούχα τους - «Καλύτερα παγωμένη, παρά με γούνα» (Photos) - Media

Η εκρηκτική ισπανίδα ηθοποιός Kate del Castillo δεν δίστασε να βγάλει τα ρούχα τους για χάρη των ζώων, συμμετέχοντας στη νέα καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης Peta. 

Η Kate, που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου κατάδειξε τη βαρβαρότητα που ασκεί ο άνθρωπος στα ζώα και με μία άκρως ενδεικτική φωτογράφηση, μία εικόνα-μήνυμα με αποδέκτες τόσο τους απλούς ανθρώπους, όσο και -πολύ δε περισσότερο- εκείνους που κερδίζουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των ζώων, διαδηλώνει σε όλους τους τόνους την απέχθειά της στη σφαγή του ζωικού βασιλείου, ιδιαίτερα για λόγους εμπορικούς.

Η ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνη, καλυμμένη με πάγο, ωστόσο άκρως αισθησιακή, δηλώνοντας ότι προτιμά να είναι παγωμένη και να πεθάνει, παρά να φορέσει μία γούνα από σφαγμένα ζώα, για να ζεσταθεί. 

Στην καμπάνια για τη διάσωση των ζώων και το φραγμό στην εκμετάλλευσή τους, συμμετέχουν δεκάδες επώνυμοι, σε μία προσπάθεια να επηρεάσουν και να προβληματίσουν τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.