search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Η «μάχη» της παραμονής Πρωτοχρονιάς: Ο ΑΝΤ1 «χτυπά» ALPHA και ΣΚΑΪ με το πιο δυνατό του χαρτί

17.12.2017 08:58
Τηλεθέαση Τετάρτης: Οι ευνοημένοι από το… πνεύμα των Χριστουγέννων - Media

 

Πολλές επιλογές θα έχουν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς όσοι αποφασίσουν να τους βρει ο νέος χρόνος στο σπίτι, με τα το τηλεοπτικό πρόγραμμα να είναι κάτι πλουσιότατο.

Πρώτος, την ανατροπή έκανε ο ΣΚΑΪ, ο οποίος αποφάσισε να καλέσει τους τηλεθεατές να κάνουν ρεβεγιόν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, του οποίου η εκπομπή θα μεταδοθεί την Κυριακή 31 του μήνα.

Οι τηλεθεατές θα αλλάξουν τον χρόνο παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους στο «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά» -μεταξύ των οποίων ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Μελίνα Ασλανίδου- με τον ALPHA να μη μένει με σταυρωμένα τα χέρια.

Το κανάλι της Κάντζας μας επιφυλάσσει για την Παραμονή ένα special βραδινό εορταστικό επεισόδιο του «Νότα Μία» στο οποίο θα δώσουν το «παρών» στο πλευρό της Σμαράγδας Καρύδη πρόσωπα του ALPHA που το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε και με το παραπάνω χάρη στο «Τατουάζ» τη χρονιά που διανύουμε. Ο λόγος για την Κατερίνα Γερονικολού, τον Στέφανο Μιχαήλ και τη Δανάη Παππά.

Κίνηση-ματα από ANT1

Την κίνηση – ματ, όμως, την έκανε ο ΑΝΤ1.

Γνωρίζοντας τη δυναμική των αντιπάλων του, αποφάσισε να «χτυπήσει» ALPHA και ΣΚΑΪ με ένα χαρτί τόσο δυνατό που δύσκολα θα καταφέρει κανείς να ξεπεράσει σε τηλεθέαση. Ποιο είναι αυτό; Ο Αντώνης Ρέμος!

Το κανάλι του Αμαρουσίου σκοπεύει να αλλάξει χρονιά με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Late Night» στις επάλξεις, με μια εκπομπή η οποία θα ρίξει τίτλους έναρξης σαφώς νωρίτερα από το συνηθισμένο. Ο Ρέμος έχει ήδη «κλειδώσει», ωστόσο –σύμφωνα με το «Secret»- το κανάλι πασχίζει να εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του Βασίλη Καρρά αλλά και της Γλυκερίας.

Στην περίπτωση που το καταφέρει, η νίκη του στους πίνακες τηλεθέασης είναι κάτι περισσότερο από δεδομένη…

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50