search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:55
MENU CLOSE

Συνεχίζεται το θρίλερ στον Καναδά με τον μεγιστάνα της Apotex – «Δεν αυτοκτόνησαν», λένε τα παιδιά τους

17.12.2017 10:21
Συνεχίζεται το θρίλερ στον Καναδά με τον μεγιστάνα της Apotex - «Δεν αυτοκτόνησαν», λένε τα παιδιά τους  - Media

 

Το σενάριο δολοφονίας αυτοκτονίας φαίνεται να διερευνά η αστυνομία του Τορόντο στην υπόθεση θανάτου του ιδρυτή της φαρμακευτικής Apotex, Barry Sherman, και της συζύγου του, Honey.

Όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό μέσο του Καναδά thestar.com οι έρευνες προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο ο Sherman να δολοφόνησε τη σύζυγό του και έπειτα να αυτοκτόνησε.

Το γεγονός συτό, ωστόσο, προκάλεσε την αγανάκτηση των παιδιών του ζεύγους Sherman, τα οποία με ανακοίνωσή τους κάνουν έκκληση στις καναδικές αρχές να  επισπεύσουν τις έρευνες διαλεύκανσης της υπόθεσης αποκλείοντας αυτό το σενάριο, καθώς οι γονείς τους ήταν ένα ζευγάρι αγαπημένο με άριστες σχέσεις.

Όπως είχε μεταδοθεί αρχικά, τα πτώματα ενός από τα πλουσιότερα ζευγάρια στη χώρα βρέθηκαν στην έπαυλή του την Παρασκευή.

«Οι συνθήκες του θανάτου τους μοιάζουν ύποπτες και τις αντιμετωπίζουμε ως τέτοιες» δήλωσε αξιωματικός της καναδικής αστυνομίας. Ερευνητές του τμήματος ανθρωποκτονιών δήλωσαν ότι δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις παραβίασης στην έπαυλη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:52