search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:42
MENU CLOSE

Μπέτυ Λιβανού: Δεν φαντάζεστε για ποιον λόγο δεν βλέπει πια τηλεόραση!

17.12.2017 10:59
Η Μπέτυ Λιβανού με την εκθαμβωτική κόρη της – Σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (Photo) - Media

 

Αποτελεί μια από τις πιο γνωστές ηθοποιούς με λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης. Ο λόγος για τη Μπέτυ Λιβανού που μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει να απέχει παντελώς από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν παρακολουθεί καν τηλεόραση.

 «Δεν βλέπω τηλεόραση από επιλογή. Με έχει καταπιέσει πάρα πολύ στη ζωή μου. Αυθόρμητα, από τότε που πέθανε η μητέρα μου, ίσως επειδή όσο ζούσε την είχε ανοιχτή μέρα-νύχτα, αποφάσισα να κλείσω την τηλεόραση δια παντός. Πέφτω σε μια αναπόφευκτη και υποσυνείδητη σύγκριση, που με κάνει να λέω: “Τώρα, πού να πάω να δουλέψω; Έτσι όπως δούλευα στην τηλεόραση δεν θα ξαναδούλεψω, άρα γιατί να ταλαιπωρηθώ άνευ λόγου και ουσίας;» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την οικονομική κρίση, η Μπέτυ Λιβανού δήλωσε ότι προφανώς και έχει επηρεαστεί καθοριστικά και ο χώρος της τέχνης:

«Το κομμάτι του πολιτισμού είναι άμεσα συνδεδεμένο με το κεφάλαιο. Χρειάζονται δηλαδή χρήματα για να γίνουν πράγματα και, για, την ακρίβεια, καλά πράγματα (μια ταινία, μια ποιοτική παράσταση κ,λπ.). Όταν τα χρήματα αυτά δεν υπάρχουν, η Τέχνη αυτόματα περιορίζεται»

Ποιος, όμως, μπορεί να γίνει ηθοποιός σύμφωνα με τη Μπέτυ Λιβανού;  

«Οποιοσδήποτε. Δεν υπάρχουν όρια και φραγμοί. Ταλέντο χρειάζεται. Πολλοί ξεκίνησαν για να κατακτήσουν το σανίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν. Άλλοι το βρήκαν στην πορεία και τελικά είναι καλοί ηθοποιοί».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33