search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:00
MENU CLOSE

Το υπερ-σέξι comeback της Αντζελίνα Τζολί: Σαγήνευσε με στυλ «Τζίλντα» (Photos)

17.12.2017 12:03
Το υπερ-σέξι comeback της Αντζελίνα Τζολί: Σαγήνευσε με στυλ «Τζίλντα» (Photos) - Media

 

Η 42χρονη σταρ είχε αφήσει τη σέξι εκδοχή της στην άκρη από τότε που έγινε μητέρα.

Παρόλο που δικαίως είχε αναδειχθεί στην πιο σέξι γυναίκα του κόσμου, η ίδια είχε φροντίσει να αποστασιοποιηθεί από αυτή την εικόνα, φροντίζοντας να κάνει σεμνές και καθωσπρέπει εμφανίσεις, ενώ στην καρίερα της απέφυγε επιμελώς τους σέξι ρόλους.

Ήταν λογικό λοιπόν, η εμφάνισή της σε βραδινό γκαλά της Νέας Υόρκης να ξαφνιάσει ευχάριστα. Η πανέμορφη Αντζελίνα σαγήνευσε όποιον την αντίκρυσε, με ένα λουκ που θύμιζε την «Τζίλντα» της Ρίτα Χέιγουορθ.

Φορώντας μια στενή στράπλες τουαλέτα και ασορτί σατέν, μακριά γάντια, η Τζολί είχε διάθεση να μαγέψει τα πλήθη και το κατάφερε πέρνωντας σέξι πόζες και παίζοντας με τα μακριά μαλλιά της.

Η Τζολί παρευρέθηκε σε εκδήλωση των Ηνωμένων Εθνών στο νεοϋρκέζικο εστιατόριο Cipriani. Την Αντζελίνα, συνόδευαν τα 4 από τα 6 παιδιά της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33