search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 02:53
MENU CLOSE

Μαρία Μενούνος: «Πλήρωσα το bullying της showbiz με την υγεία μου» (Video)

17.12.2017 11:54
Οι πρώτες δηλώσεις της Μενούνος πριν ντυθεί νύφη – Τι αποκάλυψε για το νυφικό - Media

Η Μαρία Μενούνος που πρόσφατα μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να της αφαιρεθεί όγκος από τον εγκέφαλο μίλησε ανοιχτά για την τοξικότητα και το bullying που βίωσε προσπαθώντας να κάνει καριέρα. Μιλπώντας στην εκπομπής “Access Hollywood” δήλωσε ότι το κακό εργασιακό περιβάλλον και η ανταγωνιστικότητα της showbiz της κόστισαν την ίδια της την υγεία.

«Νομίζω υπάρχει πολύ τοξικότητα και εκφοβισμός. Είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι. Υπάρχει η λάμψη και νιώθω ευγνωμοσύνη που είμαι κομμάτι μιας τόσο απαστράπτουσας βιομηχανίας αλλά υπήρξαν στιγμές που ήταν πολύ σκληρές και είμαι σίγουρη ότι ούτε εσείς έχετε αντισώματα απέναντι σε αυτή τη σκληρότητα» είπε χαρακτηριστικά.

Η Μενούνος συνέχισε λέγοντας ότι το μόνιμο στρες σε καταστρέφει βιολογικά καθώς η άνοδος της καριέρας μπαίνει σε πρώτο πλάνο με αποτέλεσμα πολλές φορές να αγνοούμε τα ουσιώδη, να παραμελούμε τους εαυτούς μας και εντέλει να βάζουμε σε κίνδυνο την υγεία μας:

«Καθυστέρησα να κάνω εξετάσεις γιατί θεωρούσα ότι ήμουν απλά υπερβολική, παρανοική. Είχα βάλει σε προτεραιότητα την περιπέτεια υγείας της μητέρας μου που είναι λογικό, ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και εκείνη. Αλλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας” καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:39