search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28
MENU CLOSE

Το «αντίο» του ΣΚΑΪ στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη (Video)

17.12.2017 12:46
Το «αντίο» του ΣΚΑΪ στον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη (Video) - Media

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί της Κυριακής από ανακοπή καρδιάς στα 43 του χρόνια ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής του ΣΚΑΪ, Βασίλης Μπεσκένης .

Η είδηση που σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο μεταδόθηκε και από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη δημοσιογράφο Βίκυ Παύλου να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της στην εκφώνηση της είδησης.

«Ο Βασίλης υπήρξε σημαντικό στέλεχος του Ομίλου ΣΚΑΪ με πολύχρονη παρουσία στο πολιτικό ρεπορτάζ, στην αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων και και στον σχολιασμό, στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές του σταθμού. Διακρινόταν για την επιμονή του στη διασταύρωση της είδησης και στις λεπτομέρειες που κρύβονταν πίσω από αυτήν. Τον χαρακτήριζε η αναλυτική ικανότητα, η οξύνοια και η αφοσίωση στις αρχές της δημοσιογραφίας. Ευρυμαθής και πολυδιάστατη προσωπικότητα, ο Βασίλης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και τον πολιτικό κόσμο. Ξεχώριζε για το χιούμορ του, την αγάπη του για το διάβασμα και την αγάπη του για την ιστορία. Η απώλεια για όλους τους συναδέλφους του στον ΣΚΑΪ είναι δυσβάσταχτη. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια» είπε χαρακτηριστικά, με τρεμάμενη φωνή. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28