search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:55
MENU CLOSE

Σκουρλέτης για παρέμβαση ΠΑΜΕ: «Ολισθηρός» ο δρόμος του ΚΚΕ

17.12.2017 13:26
Σκουρλέτης: Ενιαίος συντονισμός φορέων και δυνάμεων στο νέο σχεδιασμό της Πολιτικής Προστασίας - Media

 

«Ολισθηρό» χαρακτήρισε το δρόμο του ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την πρωινή παρέμβαση του ΠΑΜΕ και φοιτητών από τον ίδιο πολιτικό χώρο, όπου διεξάγεται το 2ήμερο περιφερειακό-αναπτυξιακό συνέδριο σε Μέγαρα και Ελευσίνα.

Ολισθηρό, όπως διευκρίνισε, όχι γιατί υιοθετεί τη λογική της διαμαρτυρίας, αλλά γιατί υιοθετεί τη λογική της αντι-συγκέντρωσης. Λογική από την οποία έχει υποφέρει η Αριστερά σε αυτόν τον τόπο, αντισυγκεντρώσεις που οδήγησαν σε ματαίωση συγκεντρώσεων της Αριστεράς, συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών κάνοντας λόγο για «επικίνδυνο δείγμα γραφής». Κλείνοντας ο κ. Σκουρλέτης επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει στοιχεία, αλλά στη Βουλή, για την εναντίωση του ΚΚΕ σε μέτρα υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53