search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:33
MENU CLOSE

Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Ζωή χωρίς έρωτα είναι χαμένη ζωή

17.12.2017 15:16
Γιάννης Μιχελογιαννάκης: Ζωή χωρίς έρωτα είναι χαμένη ζωή - Media

 

Μια διαφορετική, προσωπική, συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης στην εφημερίδα Espresso. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει πως δεν ζει χωρίς έρωτα, και επιμένει ότι «Μιχελογιαννάκης χωρίς ιατρικά ακουστικά δεν μπορεί να ζήσει».

«Εγώ έγινα καρδιολόγος γιατί πάντα πίστευα ότι η καρδιολογία ασχολείται με ένα όργανο που αντιδρά σε καθετί ωραίο και ενδιαφέρον στη ζωή. Στον έρωτα, στον θαυμασμό, στην αγωνία, στον θυμό, σε καθετί που έχει σχέση με την πραγματική και ιδιαίτερη για καθένα μας δική του ζωή. Γι’ αυτό και είναι συνδεδεμένη άμεσα με το συναίσθημα. Η καρδιά είναι η ύπαρξή μας» τονίζει ο κρητικός βουλευτής..

Ερωτηθείς πώς ήρθε ο έρωτας στη ζωή του και εάν κρατά ζωντανή τη σχέση του, απαντά:

«Ζωή χωρίς έρωτα είναι χαμένη ζωή. Το να μοιράζεσαι είναι ο στόχος. Αλλωστε, ο έρωτας είναι συνεχής διεκδικητική πράξη και εμένα, όπως σας είπα, η διεκδίκηση με εξιτάρει. Εχω κάνει δύο γάμους. Αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι χωρίς έρωτα δεν μπορώ».

Σχετικά με το ποια βουλευτή θεωρεί ωραία γυναίκα, λέει: «Εχει ωραίες βουλευτίνες. Η κοινωνία, όμως, και ιδιαίτερα η νέα γενιά Ελληνίδων είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Η Ελληνίδα σήμερα είναι παγκοσμίως στις πρώτες θέσεις της ομορφιάς. Πού να πρωτοκοιτάξεις…»

Ο βουλευτής Ηρακλείου υπογραμμίζει πως συνεχίζει να κάνει ιατρείο. «Ασφαλώς και κάνω ιατρείο. Κάθε Σαββατοκύριακο. Μιχελογιαννάκης χωρίς ακουστικά δεν μπορεί να ζήσει. Οι πιο πολλοί ασθενείς με θέλουν κοντά τους και όχι στην πολιτική» αναφέρει χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:33