search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:01
MENU CLOSE

Υπόθεση Γιακουμάκη: Είχα ενημερώσει ότι αν δεν προσέξουν μπορεί να τον σκοτώσουν (Video)

17.12.2017 16:51
Υπόθεση Γιακουμάκη: Είχα ενημερώσει ότι αν δεν προσέξουν μπορεί να τον σκοτώσουν (Video) - Media

Για τα βασανιστήρια που περνούσε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης μίλησε στο Epsilon ο συμφοιτητής του Βαγγέλη Γιακουμάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή, Νίκος Δάβρης. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο νεαρός αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε, όταν διαπίστωσε τι περνούσε ο άτυχος Βαγγέλης και μάλιστα είχε τονίσει στους υπευθύνους της σχολής ότι «αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν».

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κάθε τρεις και λίγο απόπειρα εξευτελισμού του. Αυτό με την ντουλάπα, με βίαιο χτύπησα στο σβέρκο, με κλεισίματα του νερού κατά τη διάρκεια του μπάνιου του. Εκείνος έλεγε ότι όλα πάνε καλά και δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να μάθει το τι περνούσε. Όταν έμαθα για τον θάνατο του Βαγγέλη, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι τον “φάγανε”.

Εγώ αμέσως κινητοποιήθηκα και πήγα και ενημέρωσα την υπεύθυνη της εστίας και μετά κατευθείαν τον διευθυντή της σχολής. Τους είπα ότι “προσέξτε γιατί πάνω είναι ένα παιδί που βασανίζεται”, είπα το όνομα του Βαγγέλη, και ότι αν δεν προσέξουν ή θα τον χτυπήσουν σοβαρά ή ακόμα και θα τον σκοτώσουν”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:01