search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:04
MENU CLOSE

«Φρένο» Παναιτωλικού στον Αστέρα Τρίπολης – 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

17.12.2017 18:44
tripoli.jpg

«Φρένο» στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων του Αστέρα Τρίπολης έβαλε ο Παναιτωλικός, που απέσπασε 0-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπεχαράνο στο 84΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν παρά μία μεγάλη ευκαιρία, όμως το κοντινό σουτ του Καλτσά απομάκρυνε σωτήρια πάνω στη γραμμή ο Μπεχαράνο.

Ο,τι δεν μπορούσαν να κάνουν στις οργανωμένες επιθέσεις τους οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη, το άγγιξαν σε μία αντεπίθεση στο 57΄, όταν ο Καλτσάς έβγαλε τον Τόνσο μόνο απέναντι στον Κυριακίδη, όμως ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού έπεσε στα πόδια του Αργεντινού και έσωσε την εστία του. Οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου (με εξαίρεση ένα φάουλ του Μάρκος Πάουλο που έδιωξε ο Αθανασιάδης), αλλά η «σφιχτή» αμυντική τακτική τους, τους χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας, καθώς άντεξαν και στα τελευταία λεπτά παίζοντας με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Μπεχαράνο στο 84΄.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:04