search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:53
MENU CLOSE

Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός – Κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου

18.12.2017 08:01
Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός - Κατανοώ την απόφαση του Κυριάκου  - Media

Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνοντας παράλληλα πως δεν ήταν εύκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ήταν μια απόφαση που γνώριζε και κατανοεί. 

Επανέλαβε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής καθώς ο ρόλος του βουλευτή είναι πολύ τιμητικός τονίζοντας πως και η επομένη Βουλή θα χρειαστεί ανθρώπους με εμπειρία. 

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά. 

Η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για σημαντικό συνέδριο χωρίς παραφωνίες και πρόσθεσε πως η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα. 

Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Σημείωσε πως η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:29