search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57
MENU CLOSE

Τα πιο διάσημα μοντέλα ποζάρουν μαζί για τον Versace! (Photos)

18.12.2017 09:30
Τα πιο διάσημα μοντέλα ποζάρουν μαζί για τον Versace! (Photos) - Media

 

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά,  λαμπερά ονόματα μοντέλων όπως οι Naomi Campbell, Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann και Gisele Bündchen ενώνουν τις δυνάμεις τους με τις νέες παρουσίες στον χώρο του μόντελινγκ όπως οι: Gigi Hadid, Kaia Gerber, Irina Shayk σε μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση μπροστά στον φακό του Steven Meisel.

Όπως το fashion show, έτσι και αυτή η καμπάνια αποτελεί φόρο τιμής στο πρόσωπο του Gianni Versace, 20 χρόνια μετά τον θάνατό του.

«Ήταν υπέροχο να κάνεις το shooting της καμπάνιας μαζί με όλες τις φίλες σου και με φίλες του Gianni… Υπήρχε μία αίσθηση χαράς στον αέρα, ήταν σα να μπήκα σε μια μηχανή του χρόνου και να βρέθηκα πίσω στα 90s. Ήταν λες και ο Gianni ήταν μαζί μας στο studio» δήλωσε χαρακτηριστικά η Donatella Versace.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:57