search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:48
MENU CLOSE

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Πώς δολοφονήθηκε η γυναίκα του αστυνομικού

18.12.2017 16:19
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Πώς δολοφονήθηκε η γυναίκα του αστυνομικού - Media
 
Νέα στοιχεία σχετικά με το φρικτό έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του, την πεθερά του και το παιδί του και μετά αυτοκτόνησε, βλέπουν σταδιακά το φως της δημοσιότητας, συμπληρώνοντας το παζλ της τραγωδίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η σύζυγος του δολοφόνου/αυτόχειρα αστυνομικού μπήκε ανάμεσα στον άντρα της και την μητέρα της όταν εκείνος την απείλησε με το όπλο του. Δηλαδή, η άτυχη γυναίκα έβαλε το σώμα της σαν «ασπίδα» κι έτσι δέχθηκε τη μοιραία σφαίρα εξ επαφής στο στήθος.
 
Παράλληλα, σοκάρει η μαρτυρία του συγγενή που βρήκε νεκρούς τον αστυνομικό, ο οποίος δολοφόνησε την οικογένεια του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, στους Αγίους Αναργύρους.
 
Μιλώντας στα ΜΜΕ ο εξάδελφος της συζύγου του αστυνομικού δήλωσε ότι «Είχαμε ανησυχήσει το πρωί και προσπαθήσουμε να δούμε τι συμβαίνει γιατί έλειπαν τέσσερα άτομα. Το μικρό δεν είχε πάει στο σχολείο του».
 
Μάλιστα, προσέθεσε ότι «σκαρφάλωσα από το πλάι στην εξωτερική σκάλα και είδα ότι η κεντρική πόρτα ήταν ανοιχτή. Είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα, την έσπασαν και μπήκα μέσα γιατί υπήρχε ένα μικρό παιδί και φοβήθηκα για το παιδί. Αντίκρισα την μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά στο κρεβάτι».
 
(πληροφορίες: enikos.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:43