search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Αυτές είναι οι έξι πιο παράξενες συνήθειες του Ντόναλντ Τραμπ

18.12.2017 17:33
Τραμπ: Απελευθερώθηκαν τρεις Αμερικάνοι κρατούμενοι στη Βόρεια Κορέα - Media

 

Καθώς ο κόσμος αναμένει με αγωνία το «μανιφέστο» του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την πολιτική του εντός και εκτός χώρας, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι ο «πλανητάρχης» δεν είναι ένας συνηθισμένος πολιτικός.

Ο Τραμπ έχει κάνει πάρα πολλά πρωτοσέλιδα ως τώρα και τα περισσότερα δεν ήταν κολακευτικά, ενώ βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο των ΜΜΕ, με τα οποία οι σχέσεις του κάθε άλλο παρά καλές είναι.

Από τα ρεπορτάζ, λοιπόν, προκύπτουν διάφορα πράγματα για τον Τραμπ, μεταξύ των οποίων και διάφορες παραξενιές του. Ιδού μερικές από αυτές:

Μη μου τα… τηλεκοντρόλ τάραττε

Σύμφωνα με τους New York Times, ο Τραμπ επιτρέπει να αγγίζουν τα τηλεκοντρόλ των τηλεοράσεων του Λευκού Οίκου μόνο οι τεχνικοί του και ο ίδιος και κανένας άλλος. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι τηλεοράσεις παίζουν συνέχεια, ακόμα κι όταν έχει σοβαρές συσκέψεις, με τον ήχο χαμηλωμένο, ενώ βλέπει μόνο συγκεκριμένα κανάλια, όπως το Fox News.

Φέρτε μου το αναψυκτικό μου, ΤΩΡΑ!

Πάλι οι New York Times αναφέρουν ότι ο Τραμπ πίνει ως και 12 κουτάκια Diet Coke την ημέρα και ότι στο γραφείο του υπάρχει ειδικό κουμπί για να καλεί να του σερβίρουν το αγαπημένο του αναψυκτικό…

«Κόλλημα» με την υγιεινή

Ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι πάσχει από μικροβιοφοβία και ότι αποφεύγει όσο μπορεί τις χειραψίες, να πατά το κουμπί για το ισόγειο σε ασανσέρ, ενώ αναφέρεται ότι τρώει πίτσα με μαχαιροπίρουνο, ενώ πλένει πολύ συχνά τα χέρια του, καθώς φοβάται ότι θα κολλήσει κάποια ασθένεια.

Μετακινεί διαρκώς αντικείμενα

Μέχρι και βίντεο έχει καταγράψει τον Τραμπ να μετακινεί διαρκώς αντικείμενα που βρίσκονται μπροστά του, είτε είναι δικά του είτε συνεργατών του. Εικάζεται ότι αυτό οφείλεται στα χρόνια που ήταν στην τηλεόραση και όχι σε κάποια νεύρωση.

Και, από εδώ, το W.C.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Time, ο Τραμπ έχει αποκτήσει τη συνήθεια όταν ξεναγεί επισκέπτες του στον Λευκό Οίκο, να τους επιδεικνύει και τις τουαλέτες που βρίσκονται είτε στην κρεβατοκάμαρα Λίνκολν, είτε στο Οβάλ Γραφείο, τις οποίες και έχει ανακαινίσει.

Ύπνος; Ποιος ύπνος;…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τραμπ, μετά από εργασία 16 ωρών, κοιμάται το πολύ ως έξι ώρες τη νύχτα και αυτές πολύ αργά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:11