search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:39
MENU CLOSE

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε μετά από μιάμιση ώρα

19.12.2017 06:51
Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε μετά από μιάμιση ώρα - Media

Οκτώ φορές πυροβόλησε συνολικά, με το υπηρεσιακό πιστόλι, ο 46χρονος αρχιφύλακας Χρήστος Ζαπαντιώτης, κατά την διάρκεια του μοιραίου καβγά που κατέληξε στην ασύλληπτη τραγωδία με τους τέσσερις νεκρούς, στους Αγίους Αναργύρους. Το κίνητρο που οδήγησε τον 47χρονο αρχιφύλακα σ’ αυτήν την αδιανόητη πράξη, ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ 

Ο αρχιφύλακας σκότωσε την σύζυγό του, την πεθερά του και κατόπιν ξάπλωσε δίπλα στην κορούλα του, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε, λίγο πριν αυτοκτονήσει γονατιστός, πλάι της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, καθώς σήμερα θα διενεργηθεί η νεκροτομή ο αστυνομικός, πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του μετά από μιάμιση ώρα.  Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο του, με το οποίο διέπραξε το τριπλό έγκλημα και αυτοκτόνησε.

Κληρονομικοί οι λόγοι 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μόνιμο σημείο τριβής τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια ήταν το σπίτι που έμενε η πεθερά του αστυνομικού και το ισόγειο κατάστημα στην οικογενειακή διπλοκατοικία (στο δεύτερο όροφο έμενε το ζευγάρι, στον πρώτο η πεθερά και το ισόγειο ενοικιαζόταν και ήταν κατάστημα). 

Ο 47χρονος κατά πληροφορίες ήθελε είτε να φύγει η πεθερά του από τον πρώτο όροφο, είτε να αδειάσει το ισόγειο και να μετατραπεί σε ιατρείο προκειμένου να φύγει η γυναίκα του από το ΙΑΣΩ General όπου δούλευε και να είναι κοντά στο σπίτι της και στην τετράχρονη κόρη τους.  Φαίνεται μάλιστα η πεθερά να υποχωρούσε στο θέμα των διαμερισμάτων μόνο εφόσον η κόρη της χώριζε τον σύζυγό της.  Η σύζυγος του αρχιφύλακα είχε έναν αδελφό, ο οποίος πέθανε πριν από τέσσερα χρόνια απο καρδιά, ενώ προηγούμενα είχε πεθάνει κι ο πατέρας της.

Ο 46χρονος αρχιφύλακας, μέχρι χτες στις 17.00 το απόγευμα, ήταν με τον Κώστα Σημίτη στην φρουρά του οποίου υπηρετούσε από το 1996, καθώς συνόδευαν τον πρώην πρωθυπουργό σε γεύμα, ενώ σήμερα και αύριο είχε ρεπό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15