19/04/2019 22:29:04

Βρούτσης: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει στις δημοσκοπήσεις

Βρούτσης: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει στις δημοσκοπήσεις - Media

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να μειώσει εάν έρθει στην κυβέρνηση τους φόρους και τις εισφορές, επανέλαβε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος, Γιάννης Βρούτσης.

«Εμείς θα τις αλλάξουμε τις εισφορές και θα μειώσουμε τους φόρους, αλλά δεν λέμε να μην τις πληρώνει ο κόσμος, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ.  Βρούτσης.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις είπε ότι υπάρχει μια παγιωμένη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ωστόσο ότι «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά. Θέλει προσπάθεια», αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα εφαρμόσουν λαϊκιστικές πρακτικές όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στόχος κάθε κυβέρνησης είναι να βελτιώνει το θεσμικό πλαίσιο και την Δημοκρατία. Εδώ πάμε όμως πίσω», ανέφερε ο κύριος Βρούτσης και χαρακτήρισε θεσμική παρακμή το γεγονός ότι υπάρχουν φαινόμενα στην κυβέρνηση με υπουργούς να παίζουν ρουλέτα στην Αγγλία. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.