search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Βρούτσης: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει στις δημοσκοπήσεις

19.12.2017 07:28
Βρούτσης: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ που υπάρχει στις δημοσκοπήσεις - Media

Την πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να μειώσει εάν έρθει στην κυβέρνηση τους φόρους και τις εισφορές, επανέλαβε μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο τομεάρχης Εργασίας του κόμματος, Γιάννης Βρούτσης.

«Εμείς θα τις αλλάξουμε τις εισφορές και θα μειώσουμε τους φόρους, αλλά δεν λέμε να μην τις πληρώνει ο κόσμος, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο κ.  Βρούτσης.

Αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις είπε ότι υπάρχει μια παγιωμένη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ωστόσο ότι «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την διαφορά. Θέλει προσπάθεια», αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα εφαρμόσουν λαϊκιστικές πρακτικές όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Στόχος κάθε κυβέρνησης είναι να βελτιώνει το θεσμικό πλαίσιο και την Δημοκρατία. Εδώ πάμε όμως πίσω», ανέφερε ο κύριος Βρούτσης και χαρακτήρισε θεσμική παρακμή το γεγονός ότι υπάρχουν φαινόμενα στην κυβέρνηση με υπουργούς να παίζουν ρουλέτα στην Αγγλία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59