06/12/2019 13:27:28

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά

Μηχανική βλάβη στο «Νήσος Ρόδος» - Ταλαιπωρία για 416 επιβάτες - Media

 

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους, ανακοίνωσαν τα υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά τη συνεργασία τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχε λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2017 και σκοπό είχε τη στήριξη της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έτσι, για δεύτερη φορά ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και ο αρμόδιος υφυπουργός για θέματα Νησιωτικότητας Νεκτάριος Σαντορινιός, συνεργάστηκαν στενά με σκοπό την εξομάλυνση των συνθηκών που απορρέουν από τη νησιωτικότητα, καθώς και την ενίσχυση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τις δομές εκπαίδευσης των ελληνικών νησιών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.