search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:26
MENU CLOSE

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά

19.12.2017 08:16
Μηχανική βλάβη στο «Νήσος Ρόδος» - Ταλαιπωρία για 416 επιβάτες - Media

 

Έκπτωση 50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους, ανακοίνωσαν τα υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μετά τη συνεργασία τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχε λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2017 και σκοπό είχε τη στήριξη της ακτοπλοϊκής μετακίνησης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έτσι, για δεύτερη φορά ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου και ο αρμόδιος υφυπουργός για θέματα Νησιωτικότητας Νεκτάριος Σαντορινιός, συνεργάστηκαν στενά με σκοπό την εξομάλυνση των συνθηκών που απορρέουν από τη νησιωτικότητα, καθώς και την ενίσχυση των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που στελεχώνουν τις δομές εκπαίδευσης των ελληνικών νησιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:21