search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:58
MENU CLOSE

Βουλή: «Πυρά» Δ. Καμμένου κατά «53» του ΣΥΡΙΖΑ

19.12.2017 11:01
Βουλή: «Πυρά» Δ. Καμμένου κατά «53» του ΣΥΡΙΖΑ   - Media

 

Ισχυρά «πυρά» κατά των «53» του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος λίγες ώρες πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2018 ενώ για ακόμη μια φορά δεν έκρυψε την διαφωνία του για την εκλογή μουφτή αλλά και για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα. 

«Δυσαρεστήθηκα από την δήλωση των “53” που λένε ότι η υποχρεωτική και οδυνηρή συνεργασία με τους ΑΝΕΛ δεν θα αποτελέσει άλλοθι για κρίσιμα ζητήματα» τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος και συμπλήρωσε πως «είναι οδυνηρό που έχουμε πάρει όλοι το πολιτικό βάρος; Για ποιους είναι οδυνηρό; Για τους 53 του ΣΥΡΙΖΑ ή για τους 153 ή για τους 9 βουλευτές των ΑΝΕΛ. Για εμάς είναι οδυνηρό». Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε πως «θα σεβαστείτε την ψήφο μου και αυτό που κάνω κι εγώ και οι ΑΝΕΛ, διότι δεν είμαστε εδώ για να παίξουμε, ούτε για να κάνουμε κουτσομπολιό. Στηρίζουμε την πατρίδα, στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Επί προσωπικού μιλάω». Αναφερόμενος μάλιστα στη δήλωση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου ότι δεν τον παίρνει στα σοβαρά σημείωσε πως «αν εγώ δεν είμαι σοβαρός, όπως είπε ένας συνάδελφος, θα πρέπει να σεβαστείτε τη σοβαρή μου ψήφο τρία χρόνια. Και ότι έχω τραβήξει από τους εκβιασμούς και όλα αυτά που τράβηξα όταν έφυγα από υπουργός εκείνο το βράδυ κι εγώ και η οικογένεια μου». 

Μιλώντας για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα και την εκλογή μουφτή ο Δημήτρης Καμμένος ανέφερε πως «στη διαφωνία που είχα για το ζήτημα της Θράκης εμμένω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ζήτημα» και κατόπιν έκανε λόγο για «κατήχηση Ερντογάν» στη Θράκη, υποστηρίζοντας ότι απομαγνητοφωνήθηκε από κινητό την ώρα που μιλούσε στους μαθητές. Όπως είπε ο Δημήτρης Καμμένος «ο κ. Ερντογάν μίλησε για μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Και θέλετε εσείς, εγώ να ψηφίσω το μουφτή από τη βάση. Να κάνει τι; να ψηφίζει ένας από τον Αρκαδία τον αντιπεριφερειάρχη στην Κομοτηνή; Αυτό θέλουμε;». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:57