search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Ν. Παππάς: Η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης

19.12.2017 11:48
Ν. Παππάς: Η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής διακυβέρνησης - Media

«Η μεταμνημονιακή Ελλάδα, η Ελλάδα που βγαίνει ξανά, όχι μόνο στις αγορές, αλλά ξαναστέκεται στα πόδια της, θα έχει τη σφραγίδα της αριστερής προοδευτικής μακροχρόνιας διακυβέρνησης». Αυτήν τη βεβαιότητα διατύπωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, μιλώντας στη συζήτηση του προϋπολογισμού.

Ο ίδιος όχι μόνο δήλωσε σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός δεν θα επιτρέψει επιστροφή στο παλιό «κακό παρελθόν» των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά συμβούλευσε και τη ΝΔ να κατανοήσει ότι όσο παραμένει σφιχταγκαλιασμένη με τις ακροδεξιές και ακραία νεοφιλελεύθερες απόψεις του success story, ο λαός θα την αποδοκιμάζει. 

Ο κ. Παππάς δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η θέση του συνεδρίου της ΝΔ για προαιρετική κοινωνική ασφάλιση θα την κυνηγάει όλο το επόμενο διάστημα και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «πιο αποτυχημένο υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πέρασε ποτέ».

«Ο ελληνικός λαός βρίσκεται μπροστά σε πολύ καθαρές επιλογές. Ή θα επιστρέψει στην πραγματικότητα του παρελθόντος που τα ελλείμματα και η αδιαφάνεια ήταν ο κανόνας, ή θα επιλέξει δυνάμεις που παράγουν ελλείμματα και ανεργία ή θα συνεχίσει να βαδίζει στον δρόμο της ανάκαμψης» είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

«Η Νέα Δημοκρατία δεν αντέχει να βλέπει ότι κλείνουν σιγά σιγά οι πληγές των πολιτικών που εφάρμοσε αυτή και οι κυβερνήσεις συνεργασίας στις οποίες συμμετείχε» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «πόνταρε όλα τα λεφτά της, έβαλε όλα της τα αυγά, όλα της τα υπάρχοντα πάνω στο πλοίο της αριστερής παρένθεσης. Και το πλοίο της αριστερής παρένθεσης βυθίστηκε και βυθίστηκε αύτανδρο.

 Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να κάνει ούτε ανέλκυση, βεβαίως, και δεν μπορεί να κάνει απορρύπανση από τις ακροδεξιές και τις ακραία νεοφιλελευθέρες ιδέες, τις οποίες είχε φορτώσει στο πλοίο της αριστερής παρένθεσης ως πυρομαχικό και ως εφόδιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:35