search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:18
MENU CLOSE

Απόλυτη κτηνωδία: Σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του και έστειλε φωτογραφίες στους φίλους του (Photos, σκληρές εικόνες)

19.12.2017 18:17
Απόλυτη κτηνωδία: Σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του και έστειλε φωτογραφίες στους φίλους του (Photos, σκληρές εικόνες) - Media
 
Κτηνωδία που δεν τη χωρά ο νους του ανθρώπου, καθώς ένας άνδρας ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του και στη συνέχεια φωτογράφησε το κακοποιημένο σώμα της και έστειλε τις φωτογραφίες στους φίλους του για να δείξει ότι «την έχει υπό έλεγχο».
Το ανθρωπόμορφο κτήνος είναι ένας 34χρονος Ρώσος, ο Μαξίμ Γκριμπάνοφ, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του, 28χρονη Αναστασία Οβσιανίκοβα, όταν εκείνη τον ενημέρωσε ότι θέλει να τον αφήσει.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γκριμπάνοφ ξυλοκόπησε άγρια για ώρες τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα η 28χρονη καλλονή να γεμίσει μώλωπες σε όλο της το κορμί, να αιμορραγεί και να έχει πολλά σπασμένα κόκαλα.
Ο Γκριμπάνοφ, αντί να καλέσει ασθενοφόρο, φωτογράφησε την άτυχη σύζυγό του μετά την κακοποίηση και έστειλε τις φωτογραφίες σε φίλους του για να αποδείξει ότι την έχει «υπό έλεγχο», ενώ το ίδιο το θύμα κάλεσε ασθενοφόρο.
 
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο, λόγω των τεράστιων τραυμάτων της και εσωτερικής αιμορραγίας, δεν τα κατάφερε: έξι μέρες μετά την εισαγωγή, και ενώ είχε πέσει σε κώμα, πέθανε, ενώ συγγενείς της κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι ο Γκριμπάνοφ την κακοποιούσε συστηματικά και στο παρελθόν.
 
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, μετά το θάνατο της άτυχης γυναίκας, οι κατηγορίες κατά του θύτη αναβαθμίστηκαν σε ανθρωποκτονία και, πλέον, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 15 ετών, ενώ εμφανίζεται αμετανόητος λέγοντας στους αστυνομικούς πως για ό,τι έκανε είχε τους λόγους του.
 
(πληροφορίες: Daily Mail/The Sun)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:17