search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:37
MENU CLOSE

Απρόοπτο με Πρίντεζη και νέος μπελάς στον Ολυμπιακό πριν τη μεγάλη μάχη με την ΤΣΣΚΑ

19.12.2017 18:35
Και επίσημα στον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο ο Πρίντεζης - Media

 

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό! Ο Γιώργος Πρίντεζης πονάει και είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Ο Γιώργος Πρίντεζης υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι στο πρόσφατο ματς με το Λαύριο, δεν προπονήθηκε και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Η συμμετοχή του θα κριθεί κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή, λίγο πριν το τζάμπολ… Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει σίγουρα τους Μιλουτίνοφ, Αγραβάνη και Τιλί.

Κάτι που σημαίνει πως αν ο «Πριντ» δεν καταφέρει να αγωνιστεί, τότε αδειάζει… επικίνδυνα η φροντ λάιν των Πειραιωτών.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ

«Η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στην αυριανή (20/12, 21.00) αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, είναι αμφίβολη.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» υπέστη διάστρεμμα στο δεξί πόδι και νιώθει ενοχλήσεις. Το αν θα ενισχύσει ή όχι την ομάδα κόντρα στους Ρώσους, θα «φανεί» λίγο πριν το τζάμπολ».

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36