search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:41
MENU CLOSE

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Ζήτησαν αποφυλάκιση τρεις από τους συλληφθέντες

20.12.2017 09:06
Απαγωγή Λεμπιδάκη: «Ζωντάνεψε» ο εφιάλτης - Στο εδώλιο νεαρή κατηγορούμενη  - Media

 

Χριστούγεννα στα σπίτια τους ήθελαν να κάνουν δύο εκ των προφυλακισμένων στην υπόθεση της απαγωγής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Πατρίς, πρόκειται για τον τελευταίο φύλακα του απαχθέντος και τον 46χρονο αγρότη από το Ρέθυμνο, οι οποίοι διά των συνηγόρων τους προσέφυγαν στο Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου,στρεφόμενοι κατά της διάταξης της αρμόδιας  ανακρίτριας, ζητώντας την άρση της προσωρινής κράτησής τους και την αντικατάστασή της με περιοριστικούς όρους.

Το Δικαστικό Συμβούλιο απέρριψε τις προσφυγές, υιοθετώντας την  πρόταση του  εισαγγελέα κ. Ευστάθιου Θεοφανίδη, ο οποίος είναι άριστος γνώστης της δικογραφίας καθώς  ως εισαγγελέας Αντιμετώπισης του Οργανωμένου Εγκλήματος χειρίστηκε την υπόθεση της απαγωγής από την αρχή μέχρι το τέλος.

Προσφυγή κατά της διάταξης της ανακρίτριας έχει κάνει και ο τελευταίος συλληφθείς, ο 39χρονος από το Ρέθυμνο, αποτύπωμα του οποίου βρέθηκε στο κολλώδες τμήμα μονωτικής ταινίας που χρησιμοποιήθηκε για να σφραγιστούν με χαρτόνια τα παράθυρα στην σοφίτα όπου κρατούνταν ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, στο τελευταίο κρησφύγετο, στην μάντρα με τα σκραπ.

Η προσφυγή έγινε στις 12 Δεκεμβρίου και η απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου Ηρακλείου εκκρεμεί για την περίπτωσή του.

Πηγή: εφημερίδα Πατρίς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:41