search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:14
MENU CLOSE

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Με έπεισε ο λόγος του Αλέξη Τσίπρα

20.12.2017 10:11
«Βόμβα» Μεγαλοοικονόμου - Προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ (PDF, Video) - Media

«Ψήφισα κατά συνείδηση» και «χωρίς να έχω πάρει μια γραμμή από ένα κόμμα» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξηγώντας την απόφασή της να υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό, που εγκρίθηκε χθες με 153 «ναι».

«Με έπεισε ο Πρωθυπουργός, είδα ότι υπάρχει μια βάση και σκέφτηκα ότι μήπως πρέπει να δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία σε ένα τελευταίο προϋπολογισμό και πρέπει να δούμε τι θα γίνει τέλος πάντων;» ανέφερε η κ. Μεγαλοοικονόμου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Αντίθετα, όπως είπε, «είδα ότι αυτά που είπε ο κ. Μητσοτάκης και αυτά που είπε και στο συνέδριο και παντού δεν έχουνε βάση με την έννοια ότι θα κόψω, θα κάνω, θα μειώσω, θα αυξήσω».

Ερωτηθείσα αν σκέφτεται να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ η βουλευτής απάντησε πως «δεν έχει κατά νου τίποτα». «Εξακολουθώ να είμαι μόνη μου, εξακολουθώ να είμαι μοναχικός καβαλάρης ο προϋπολογισμός είναι άσχετα από τι θα κάνω στο μέλλον και ψήφισα για τον προϋπολογισμό. Από εκεί και πέρα (…) εξακολουθώ να έχω τις απόψεις μου (…) όταν ακούω κάτι θετικό θα το υποστηρίζω, όταν ακούω κάτι αρνητικό θα το καταψηφίζω» ανέφερε.

Υποστήριξε ακόμη ότι όλα τα κόμματα της είχαν κάνει προτάσεις, οπότε, όπως είπε, δεν είχε πρόβλημα να βρει στέγη.

Βασίλης Λεβέντης: Αλλοπρόσαλλη η Μεγαλοοικονόμου

«Αλλοπρόσαλλη», χαρακτήρισε την ανεξάρτητη βουλευτή Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6» και στον Γιάννη Πρετεντέρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας την στάση της.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου τον περασμένο Ιούλιο αποχώρισε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της
Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε, κατηγορώντας τον κύριο Λεβέντη ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.

«Δεν έχω καταλάβει πιο είναι το θέμα της», ανέφερε ο κ. Λεβέντης και συνέχισε λέγοντας ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι αλλοπρόσαλλη και ότι έδειξε αχαριστία.

Όπως είπε, δεν περίμενε αυτή την στάση από την κυρία Μεγαλοοικονόμου την οποία όπως εξήγησε εκείνος επέλεξε και έβαλε στις λίστες του κόμματος.

«Την έβαλα πρώτη στη λίστα γιατί ήρθε στο γραφείο μου και ήταν σεμνή και κατάγεται από τα Κύθηρα, απ’ όπου κατάγεται και η μάνα μου», ανέφερε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10