search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21
MENU CLOSE

«Είναι αυτό που λέμε σκ@τ@ η εκπομπή της Καινούργιου» (Video)

20.12.2017 11:51
«Είναι αυτό που λέμε σκ@τ@ η εκπομπή της Καινούργιου» (Video) - Media

 

Δεν είναι αυτό που λέμε και το καλύτερο σχόλιο που μπορείς να ακούσεις για την εκπομπή σου, κυρίως δε, αν πίστευες πως παρουσιάζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν τέχνης και πολιτισμού.

Δεν λέμε ασφαλώς πως, κάτι τέτοιο πίστευε για το «φτιάξε καφέ να στα πω», η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά και σκ@τ@ δεν θα το έλεγε, σίγουρα.

Έτσι όμως την αποκάλεσε στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά, τα εξής:

«Πάντως παιδιά είναι αυτό που λέμε εκπομπή σκ…ά της Καινούργιου. Όχι, δεν εννοώ… Εγώ την συμπαθώ την Καινούργιου. Δεν μ’ αρέσει και εμένα αυτό που κάνει. Μπορεί να κάνει νούμερα δεν ξέρω. Αλλά δεν είναι πάντα «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Θεωρώ ότι αδικεί την Κατερίνα η συγκεκριμένη εκπομπή. Καλώς ή κακώς το αποτέλεσμα είναι ότι μπορεί να κάνει νούμερα. Εγώ θεωρώ ότι η Κατερίνα είναι μια εξελίξιμη παρουσιάστρια και μπορεί να σταθεί και με πιο σοβαρές εκπομπές. Να κάνει πρωινό καθαρόαιμο. Αδικείται με αυτό», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή: mediamagazine.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21