10/12/2019 04:35:24

Χάνει και το δεύτερο πόδι το μοντέλο που έπαθε τοξικό σοκ από ταμπόν

Χάνει και το δεύτερο πόδι το μοντέλο που έπαθε τοξικό σοκ από ταμπόν - Media

 

Μετά τον ακρωτηριασμό του δεξιού της ποδιού, η Lauren Wasser κινδυνεύει να χάσει και το αριστερό της πόδι μετά το σύνδρομο τοξικού σοκ που έπαθε από ταμπόν.

Η περιπέτεια της 29χρονης ξεκίνησε το 2012 όταν έπαθε τοξικό σοκ από ταμπόν. Πέντε χρόνια μετά, η Lauren αποκαλύπτει ότι αναπόφευκτα θα ακρωτηριαστεί και το άλλο της πόδι . Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της προκειμένου να προειδοποιήσει και να προστατεύσει άλλες γυναίκες για οτν σοβαρό αυτόν κίνδυνο μόλυνσης.

Αρχικά είχε εκδηλώσει συμπτώματα γρίπης. Έπειτα υπέστη καρδιακή προσβολή και μάλιστα, χρειάστηκε να υποβληθεί  σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής. Η γάγγραινα, ωστόσο, είχε αρχίσει να «κατατρώει» τα πόδια της με αποτέλεσμα οι γιατροί να ακρωτηριάσουν το δεξί της πόδι και τα δάχτυλα του αριστερού της ποδιού.

«Σε λίγους μήνες αναπόφευκτα θα μου ακρωτηριάσουν και το άλλο πόδι. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για αυτό. Αλλά αυτό που μπορώ να κάνω είναι να βοηθήσω ώστε να μη συμβεί σε άλλους» δήλωσε το 29χρονο μοντέλο που προωθεί νομοθεσία που παροτρύνει τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας να βοηθήσουν στη δοκιμή προϊόντων γυναικείας υγιεινής ώστε να διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.