search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Πατέρας έγινε ο Κωστής Χατζηδάκης – Δείτε το τρυφερό μήνυμά του (Photo)

20.12.2017 20:04
Πατέρας έγινε ο Κωστής Χατζηδάκης - Δείτε το τρυφερό μήνυμά του (Photo) - Media

 

Υπερήφανος μπαμπάς είναι από τις 9 παρά δέκα το βράδυ της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, καθώς η σύζυγός του Πόπη Καλαϊτζή έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε μέσω Twitter το ευτυχές νέο, γράφοντας: «Είναι βραδινός τύπος! Μας έκανε νάζια ένα 24ωρο, αλλά ο μικρός Χατζηδάκης είναι μαζί μας! Γεννήθηκε στις 20.50’ στο Αρεταίειο. Ο χαζομπαμπάς και η χαζομαμά υποδεχθήκαμε τον Γιάννη μας με μεγάλη συγκίνηση!».

Σημειώνεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν ξέχασε, παρά τη συγκίνησή του, να ευχαριστεί και το προσωπικό του νοσοκομείου, γράφοντας «Ευχαριστούμε το προσωπικό της πανεπιστημιακής γυναικολογικής και μαιευτικής κλινικής του Αρεταίειου νοσοκομείου και ειδικά τον καθηγητή γυναικολογίας Νίκο Βλάχο, την καθηγήτρια αναισθησιολογίας Κατερίνα Μελεμενή και τη μαία Ράνια Νικολοπούλου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:30