search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26
MENU CLOSE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μεγάλωσα στις πορείες με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ»

21.12.2017 08:00
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μεγάλωσα στις πορείες με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ» - Media

Συνέντευξη στο περιοδικό DownTown, δίνει μετά από καιρό η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μιλά για την παιδική της ηλικία και αποκαλύπτει πως μεγάλωσε στις πορείες με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ. «Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παπαουτσάκη.

Για την δύσκολη στιγμή που χώρισαν οι γονείς της, η Κατερίνα Παπουτσάκη, λέει πως «παρά το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26