search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39
MENU CLOSE

Κέβιν Χαρτ: «Αρνούμαι να παίξω την κυρία Ντάουμπφαϊερ»

21.12.2017 08:27
Μικρό αγόρι έπεσε από τον τρίτο όροφο και σώθηκε - Προσγειώθηκε στην πλάτη του φίλου του (Video) - Media

 

Ο Κέβιν Χαρτ απαντάει στις φήμες που τον θέλουν να πρωταγωνιστεί σε ένα ριμέικ της ταινίας «Η Κυρία Ντάουμπφαϊερ».

Προς το παρόν ο κωμικός ηθοποιός βρίσκεται σε περιοδεία για την προώθηση της νέας του ταινίας «Jumanji: Welcome to The Jungle» μαζί με τον Ντουέιν Τζόνσον, την Κάρεν Γκίλαν και τον Τζακ Μπλακ.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο κωμικός αναφέρθηκε σε ένα πιθανό σενάριο για την επανεκκίνηση της κλασικής, πλέον, ταινίας του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

Μιλώντας σε συνέντευξή του στο Cinema Blend όταν ρωτήθηκε ποιο κλασικό ρόλο θα ήθελε να μεταφέρει στο σήμερα από την δεκαετία του 1990 απάντησε ότι «θα παραμείνω στο “τραίνο” του Ρόμπιν Ουίλιαμς και θα έλεγα ότι θα ήθελα να μεταφέρω το “Η κυρία Ντάουμπφαϊαρ”. Αυτός είναι ένας καταπληκτικός ρόλος… Νομίζω ότι αυτό θα ήθελα να παίξω».

Όταν όμως είδε τα πρωτοσέλιδα που έλεγαν ότι ετοιμάζεται για να πρωταγωνιστήσει στο ριμέικ της ταινίας, απάντησε μέσω του Twitter ότι «αυτό είναι ψέμα. Ρωτήθηκα εάν μπορούσα να μπω στο σώμα του Ρόμπιν Ουίλιαμς και να κάνω μία από τις ταινίες του, ποια θα διάλεγα… Απάντησα την Κυρία Ντάουμπφαϊαρ. Ήταν μία υποθετική ερώτηση… ποτέ δεν μίλησα για ριμέικ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:39