search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35
MENU CLOSE

Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: «Δεν είχα χρήματα και έκανα οτιδήποτε για να με πιάνει η αστυνομία»

21.12.2017 08:48
Σοκάρει πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: «Δεν είχα χρήματα και έκανα οτιδήποτε για να με πιάνει η αστυνομία» - Media

 

Αποτελεί μια από τις κορυφαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, έχοντας αφήσει πλούσιο υλικό και κληρονομιά στην ελληνική μουσική.

Ο λόγος για τον Κώστα Χατζή ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή «Εμείς» και τον Γιάννη Βίτσα αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την περίοδο που δεν είχε καθόλου χρήματα.

«Είναι αλήθεια ότι πέρασα 18 μέρες χωρίς φαγητό, αλλά ήξερα να συντηρήσω τον εαυτό μου. Είχα διαβάσει ότι ο άνθρωπος αποτελείται από 20 στοιχεία και τα 12 τα έχει το πορτοκάλι. Κύλαγε καμιά φορά κανά πορτοκάλι από την αγορά προς τα κάτω, το έπαιρνα, το έπλενα, το έτρωγα και με κράτησε τόσο πολύ.  Πήγαινα σε κάποια βιτρίνα, έκανα κάτι για να νομίζουν ότι είναι ύποπτο και με έπιανε η αστυνομία. Γινόταν αυτό γιατί έβρισκα εκεί… στο γραφείο του υπαξιωματικού είχε ζέστη και κοιμόμουν στην καρέκλα. Μετά το ανακάλυψαν και δεν με έπιαναν» είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας καλλιτέχνης.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:35