search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59
MENU CLOSE

Το «καρφί» του Θεοφάνους: «Δεν μου έδωσε καμία εξήγηση – Έχουμε συναντηθεί και κάνει την… πάπια» (Video)

21.12.2017 09:01
Αποκάλυψη Θεοφάνους: Το φρέσκο γάλα ήταν πολυτέλεια για την οικογένειά μου  - Media

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στο Late Night ήταν ο Γιώργος Θεοφάνους, το βράδυ της Τετάρτης, και μεταξύ άλλων, μοιράστηκε την άσχημη εμπειρία που έζησε με έναν πασίγνωστο τραγουδιστή τον οποίο, ωστόσο, δεν αποκάλυψε.

«Έχω δει αχαριστία στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν θέλω να φαίνομαι σαν τους ανθρώπους που γκρινιάζουν. Έχω βοηθήσει κόσμο που δεν το έχει αναγνωρίσει, αλλά δεν κάθομαι να περιμένω πότε θα γυρίσει αυτό το πράγμα πίσω. Έχω δώσει τραγούδι που δεν το εκτίμησε ο άλλος, αλλά όχι μόνο αυτό. Έχω πληρώσει και παραγωγές που δεν τις πλήρωσε ο άλλος.

Τι να κάνω; Να αφήσω το στούντιο και τους μουσικούς απλήρωτους; Δεν μου έδωσε καμία εξήγηση, τα έριξε σε άλλους, σε επιχειρηματίες κλπ. Πετυχημένος τραγουδιστής που μεσουρανεί. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε το όνομα, κάποια άλλη στιγμή θα τα πούμε, νομίζω ότι το ξέρει και ο ίδιος πολύ καλά. Έχουμε συναντηθεί τετ α τετ και κάνει την πάπια» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:58