search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:49
MENU CLOSE

Κ. Μητσοτάκης: Προτεραιότητα όλων μας, να φροντίζουμε η επόμενη γενιά να έχει καλύτερο μέλλον

21.12.2017 12:43
Κ. Μητσοτάκης: Προτεραιότητα όλων μας, να φροντίζουμε η επόμενη γενιά να έχει καλύτερο μέλλον - Media

Tον βρεφονηπιακό σταθμό «Βαφειαδάκειον», στους Αγίους Αναργύρους, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές αυτής της θαυμάσιας προσπάθειας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος, την Εκκλησία της Ελλάδος και βέβαια τους εργαζόμενους, οι οποίοι, όπως είπε, με τόσο μεγάλη φροντίδα προσέχουν και δίνουν γνώση και στα νέα παιδιά, τόνισε πως αποδίδει πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην προσχολική αγωγή και θεωρεί μέγιστη πολιτική προτεραιότητα κάθε οργανωμένου κράτους να δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον ρόλο της Εκκλησίας, επισημαίνοντας πως είναι πάντα ένας σταθερός αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, προσθέτοντας ότι είναι αρωγός του κράτος σε όλη την προσπάθεια την οποία καταβάλλει να στηρίξει σήμερα τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. «Η Εκκλησία της Ελλάδος, σε όλες της τις εκφάνσεις, προσφέρει ένα αθόρυβο, αλλά εξαιρετικά πολύτιμο έργο.

Διαφυλάσσοντας σήμερα την κοινωνική συνοχή η οποία δοκιμάζεται, αλλά προσφέροντας και αξίες και ήθος σε μία κοινωνία η οποία συχνά αναζητεί προσανατολισμό» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον, με σεβασμό στην ιστορία της, στις αρχές της και στις παραδόσεις της, καθώς κανένα έθνος δεν μπορεί να προοδεύσει αν δεν καταλάβει και αν δεν γνωρίζει από που προέρχεται.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28