29/10/2020 21:33:58

ΝΔ για την Uber: Η κυβέρνηση να μην κάνει το άσπρο-μαύρο

ΝΔ για την Uber: Η κυβέρνηση να μην κάνει το άσπρο-μαύρο - Media
 
«Να αφήσει η κυβέρνηση τα περί δήθεν δικαίωσής της και αντί να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο, ας φροντίσει έστω και τώρα, να βοηθήσει τη μεγάλη υγιή πλειονότητα των επαγγελματιών οδηγών ταξί να προσφέρουν στους πολίτες τις ποιοτικές υπηρεσίες που αξίζουν» δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής αναφορικά με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber.
 
Όπως αναφέρει ο κ. Καραμανλής, «από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία επισήμανε ότι οι εταιρείες Uber και Beat είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Η πρώτη χρησιμοποιεί και μη επαγγελματίες οδηγούς, ενώ με την δεύτερη συνεργάζονται αποκλειστικά επαγγελματίες οδηγοί ταξί και μάλιστα πάρα πολλοί. Αυτό ακριβώς αναφέρει και η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου..»
 
«Οι πολίτες απαιτούν από τους πολιτικούς να λύνουν τα προβλήματά τους, όχι να κομπάζουν για ανύπαρκτες δικαιώσεις τους, ούτε να διαστρεβλώνουν τις θέσεις των αντιπάλων τους», συμπλήρωσε ο κ. Καραμανλής, τονίζοντας ότι «η θέση της Νέας Δημοκρατίας για την Uber παραμένει η αρχική της. Ότι θα πρέπει να ισχύσει ό,τι και στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες» και επικαλούμενος δηλώσεις του στις 29/9/2017, κατέληξε λέγοντας ότι «ήδη από τότε είχαμε συστήσει στην κυβέρνηση να αναμένει την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.