search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:35
MENU CLOSE

Απίστευτο τρολάρισμα Γεωργιάδη για το αυτεπάγγελτο: Να δω πώς θα ξεμπλέξετε με Λαφαζάνη και Ζωή

21.12.2017 18:19
Αδ. Γεωργιάδης: Ο Μεϊμαράκης το τελευταίο που θέλει είναι καλά λόγια από τον Τσίπρα - Media
 
Άγριο τρολάρισμα στην κυβέρνηση και ειδικά στον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην επίμαχη τροπολογία που προβλέπει αυτεπάγγελτη δίωξη για όσους εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς και η οποία έχει προκαλέσει αναταραχή σε πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον κ. Κοντονή να προβαίνει σε νομοτεχνική βελτίωση στην τροπολογία, ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση, λέγοντάς του ότι «αν έχετε αποφασίσει να γίνεται ώριμοι και να δουλέψετε καπιταλιστικά δεν πρέπει να αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτο που ακούω ότι θα κάνετε διότι αν το αφαιρέσετε θα είμαστε εδώ μετά από δυο εβδομάδες γιατί θα μπλοκάρει η αξιολόγηση επειδή την ρύθμιση την ζητάει το ΔΝΤ».
 
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, συνέχισε το τρολάρισμα, λέγοντας ότι «αν δεν αφαιρέσετε το αυτεπάγγελτο η κ. Κωσταντοπούλου ο κ.Λαφαζάνης και άλλοι θα πάνε να προκαλέσουν φασαρία προκειμένου να συλληφθούν. Θέλω να σας δω τότε, όταν οι πρώην σύντροφοί σας θα σας κατηγορούν ότι τους κλείνετε στη φυλακή. Θέλω να δω πώς θα πάτε τότε να το δικαιολογήσετε στο ΣΥΡΙΖΑ των κινημάτων. Λοιπόν ή θα επιμείνετε στην τροπολογία και θα βάλετε την Κωνσταντοπούλου, τον Λαφαζάνη και τον Στρατούλη στην φυλακή ή θα αλλάξετε το αυτεπάγγελτο και θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε πίσω να ψηφίσουμε γιατί θα σας το ζητάει η τρόικα».
 
Πάντως, ο κ. Γεωργιάδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, σημειώνοντας με νόημα ότι «καταλαβαίνετε την έκπληξη μου όταν βλέπω τον κ. Κοντονή και τον ΣΥΡΙΖΑ με πόση θέρμη υποστηρίζουν την σταθερότητα των τραπεζών. Όχι μόνο γίνατε μνημονιακοτεροι των μνημονιακών, όχι μόνο γίνατε τραπεζικότεροι των τραπεζών, αλλά και πιο καπιταλιστές των καπιταλιστών».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:34