search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:57
MENU CLOSE

Και υποψήφιος βουλευτής θέλει να παίξει στο Survivor 2 (Photo)

21.12.2017 18:26
Τηλεόραση: Κυκλοφόρησε το trailer με τους διάσημους του φετινού Survivor (Video) - Media
 
Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2018 και καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.
 
Κύριο μέλημα του ΣΚΑΪ, είναι οι δύο ομάδες, των «Μαχητών» και των «Διασήμων», να στελεχωθούν από άτομα τα οποία θα καταφέρουν με την προσωπικότητά τους και τις αθλητικές τους ικανότητες να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.
Ψάχνοντας τα τέλεια πρόσωπα, σύμφωνα με την Espresso, η ομάδα που αναζητά τα ιδανικά πρόσωπα για το νέο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης, φαίνεται να έχει κάνει κρούση στον Νίκο Μαστρογιάννη, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές είχε κατέβει υποψήφιος βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων, ενώ τώρα είναι συνεργάτης της ανεξάρτητης βουλευτού Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.
 
Μένει να διαπιστωθεί αν τελικά θα επιλεγεί και θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής, έχουν ξεπεράσει τις 70.000.
 
(πηγή: enikos.gr/Espresso)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:55