25/01/2021 15:44:58

Μιχελογιαννάκης: Σας θερμοπαρακαλώ να αποσύρετε την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς (Video)

Μιχελογιαννάκης: Σας θερμοπαρακαλώ να αποσύρετε την τροπολογία για τους πλειστηριασμούς (Video) - Media

 

Την απόσυρσή της τροπολογίας για τις διώξεις όλων όσοι εμποδίζουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών ζήτησε κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα μέτρα θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαχείρισης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Κύριε Υπουργέ, θέλω να σε παρακαλέσω να αποσυρθεί η τροπολογία με την αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ηρακλείου,

«Όταν υπάρχει βία, εντάξει, όμως, το να υπάρχει αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη, με ποινή φυλάκισης 6 ή 3 μηνών κατά περίπτωση, σε όποιον εισέρχεται και παραμένει σε χώρους διεξαγωγής πλειστηριασμών και φέρεται κατά της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, διακόπτοντας ή διαταράσσοντας της ομαλή διεξαγωγή, σας θερμοπαρακαλώ κύριε υπουργέ να την αποσύρετε, μιας και η προστασία της πρώτης κατοικίας πρέπει να νομοθετηθεί και το ιστορικό DNA του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφήνει περιθώρια για ποινικοποίηση της λαϊκής κινητοποίησης», συμπλήρωσε ο κ. Μιχελογιαννάκης.

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.