search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:42
MENU CLOSE

Οι «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων» αναλαμβάνουν ευθύνη για τις επιθέσεις στο TV100 και στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ

21.12.2017 19:32
Οι «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων» αναλαμβάνουν ευθύνη για τις επιθέσεις στο TV100 και στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ - Media

 

Την ανάληψη ευθύνης για τις επιθέσεις στις εγκαταστάσεις των δημοτικών Μέσων Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης TV100/FM100 και στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης (ΕΣΗΕΜ-Θ), ανέλαβε η αυτοαποκαλούμενη ομάδα αναρχικών «Μειοψηφίες Μητροπολιτικών Επιθέσεων».

Σε μακροσκελές κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο συντάκτης εξηγεί τους λόγους των επιθέσεων, τονίζοντας ότι «η αλήθεια του εξουσιαστικού συστήματος αντικατοπτρίζεται στη βαρβαρότητα του εγκλεισμού».

Το κείμενο αναφέρεται στο νέο σωφρονιστικό κώδικα και στοχοποιεί τα ΜΜΕ, τα οποία χαρακτηρίζονται ως «ένα ακόμη εργαλείο της εξουσίας» και αποτελούν, όπως αναφέρουν, «μία βιομηχανία που παράγει πραγματικότητες κατά παραγγελία».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27