search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:33
MENU CLOSE

Στο στόχαστρο των ισπανικών Αρχών για υποκίνηση επανάστασης ο Γκουαρντιόλα!

21.12.2017 22:01
Στο στόχαστρο των ισπανικών Αρχών για υποκίνηση επανάστασης ο Γκουαρντιόλα! - Media

 

Η ισπανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων που εμπλέκονται στην «επανάσταση» της Καταλονίας και ανάμεσά τους είναι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε βρεθεί στη Βαρκελώνη του στις 11 Ιουνίου, όπου διάβασε ένα μανιφέστο του γκρουπ «Το δημοψήφισμα είναι δημοκρατία» πριν το περίφημο δημοψήφισμα στην Καταλονία. Αυτή του η ενέργεια τον εμπλέκει στα ονόματα της ισπανικής αστυνομίας που βρίσκονται υπό έλεγχο σχετικά με την «επανάσταση» που θεωρούν οι αρχές ότι κάποιοι επιχείρησαν να αναζωπυρώσουν.

«Η εκδήλωση είχε σκοπό να υπερασπιστεί το δημοψήφισμα και να ξεσηκώσει εκείνους που είναι υπέρ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας», αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας, που είδε το φως της δημοσιότητας. Θυμίζουμε ότι ο Γκουαρντιόλα ποτέ δεν έκρυψε την αλληλεγγύη του και τη στήριξή του στους πολιτικούς κρατουμένους της Καταλονίας

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:31