search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:37
MENU CLOSE

Τέξας: Έφηβος μαχαίρωσε 17 φορές την 4 ετών αδερφή του (Photos)

22.12.2017 09:02
Τέξας: Έφηβος μαχαίρωσε 17 φορές την 4 ετών αδερφή του (Photos) - Media

 

Η τεσσάρων ετών κόρη της δολοφονήθηκε από τον 13χρονο γιο της. Αυτό ήταν το δράμα που βίωσε η Τσάριτι Λι από το Τέξας, όταν αστυνομικοί έσπευσαν στον χώρο εργασίας της για να την ενημερώσουν.

Η Τσάριτι Λι είχε αφήσει τα παιδιά της με μια νταντά να τα προσέχει στο σπίτι τους, στο Αμπιλέν του Τέξας.

Ο τότε 13χρονος γιος της, Πάρις Μπένετ – ο οποίος έχει υψηλό δείκτη ευφυΐας, σκοράροντας 141 πόντους σε τεστ IQ – έπεισε τη νταντά ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι της. Στη συνέχεια, περπάτησε ήρεμα προς το υπνοδωμάτιο της τετράχρονης αδερφής του, Έλλα, και άρχισε να την χτυπάει , πριν την μαχαιρώσει 17 φορές.

Έπειτα, συνομίλησε τηλεφωνικά με έναν φίλο του για έξι λεπτά, πριν καλέσει την αστυνομία.

Στην αρχή, ο Πάρις ισχυρίστηκε ότι υπέφερε από δαιμονικές ψευδαισθήσεις, αλλά αργότερα ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι σχεδίαζε να δολοφονήσει και την μητέρα του όταν επέστρεφε σπίτι.

Σήμερα, ο Πάρις είναι 24 ετών και εξακολουθεί να εκτίει την ποινή του, 40 έτη κάθειρξης, η οποία θεωρείται η μέγιστη ποινή που μπορεί να καταδικαστεί κάποιος για δολοφονία στο Τέξας.

Ο Πάρις δήλωσε ότι «επέλεξα να κάνω το έγκλημά μου και να αναλάβω την πλήρη ευθύνη γι’ αυτό. Δεν είμαι τρελός, δεν υποφέρω από κάποια ψυχική ασθένεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:36