search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:06
MENU CLOSE

Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης – δικαστών με αφορμή το Εφετείο

22.12.2017 13:04
Συνέχεια στην κόντρα κυβέρνησης – δικαστών με αφορμή το Εφετείο - Media

   

Αποπροσανατολιστική, υποβολιμαία και πρωτίστως, προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού, χαρακτηρίζει ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, σε δήλωσή του, την προσπάθεια «ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και το δημόσιο έλεγχο».

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων, σε σημερινή ανακοίνωσή της αναφέρει, μεταξύ των άλλων, ότι «όσοι καλλιέργησαν τον τελευταίο καιρό κλίμα πολεμικό με τη Δικαιοσύνη, συκοφαντώντας τους λειτουργούς της, ας αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους. Είναι γνωστό, ότι τα παιχνίδια με τους θεσμούς έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις».

Συγκεκριμένα, η πλήρης δήλωση του Σ. Κοντονή έχει ως εξής:

«Η προσπάθεια ορισμένων κύκλων να συσχετίσουν τη σημερινή εγκληματική ενέργεια στο Εφετείο Αθηνών, με την κριτική που διατυπώνεται σε δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με τη διαφάνεια και τον δημόσιο έλεγχο, δεν είναι μόνο αποπροσανατολιστική και υποβολιμαία, είναι πρωτίστως προκλητική και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:01