search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:21
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Μειώσεις φόρων σε εταιρείες και νοικοκυριά υπέγραψε ο Τραμπ

22.12.2017 16:59
ΗΠΑ: Μειώσεις φόρων σε εταιρείες και νοικοκυριά υπέγραψε ο Τραμπ - Media

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επικύρωσε σήμερα τον νόμο για τη μείωση των φόρων στις εταιρείες και τα νοικοκυριά, τον οποίο ενέκρινε το Κογκρέσο αυτήν την εβδομάδα και θα εφαρμοστεί από το 2018.

Ο Τραμπ υπέγραψε τον νόμο στο Οβάλ Γραφείο ενώπιον φωτορεπόρτερ, προτού αναχωρήσει για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του στο ιδιωτικό κλαμπ του, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντας.

“Θέλαμε να περιμένουμε μέχρι τις 7 ή 8 Ιανουαρίου για την επίσημη τελετή, αλλά όλες οι τηλεοράσεις ρωτούσαν αν θα τηρούσα την υπόσχεσή μου να τον επικυρώσω πριν από τα Χριστούγεννα κι έτσι ζήτησα αμέσως να την ετοιμάσουν” είπε ο ίδιος ο Τραμπ. Όπως εξήγησε, “μια μέση τετραμελής οικογένεια που βγάζει 75.000 δολάρια ετησίως θα δει τους φόρους της να μειώνονται κατά περισσότερα από 2.000 δολάρια”.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 17:18