search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο (Photos)

22.12.2017 17:54
Τροχαίο-σοκ στην Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο οδηγός (Photos) - Media
 
Tραγικό τέλος είχε το τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου μετά την Αγία Πελαγία.
Μια γυναίκα περίπου 26 ετών, εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε ο απεγκλωβισμός της από 5 άνδρες της ΕΜΑΚ.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.
Να σημειωθεί ότι το όχημα της άτυχης γυναίκας προσέκρουσε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε στύλο της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα στην Εθνική Οδό να πέσουν καλώδια.
Για την ασφάλεια των διερχομένων οδηγών, η ΕΛΑΣ απέκλεισε την κυκλοφορία και στις δύο λωρίδες στο συγκεκριμένο σημείο και κατά συνέπεια προκλήθηκε κυκλοφοριακό «χάος» από ουρές των αυτοκινήτων.
Πάντως δεν έχουν τέλος τα τροχαία, αφού νωρίτερα χρειάστηκε απεγκλωβισμός γυναίκας από το αυτοκίνητό της στα Σταυράκια Ηρακλείου, ενώ το δεύτερο τροχαίο που καταγράφηκε αποδείχθηκε θανατηφόρο.
 
(πηγή: neakriti.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42