search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Παρέμβαση Εισαγγελέα για την «Οδύσσεια» των εγκλωβισμένων οδηγών στο Μαρτίνο

25.12.2017 11:38
Παρέμβαση Εισαγγελέα για την «Οδύσσεια» των εγκλωβισμένων οδηγών στο Μαρτίνο - Media

 

Η απίστευτη ταλαιπωρία που βίωσαν μέσα στο χιονιά το απόγευμα της Παρασκευής οι εγκλωβισμένοι στην εθνική οδό, προκάλεσαν την παρέμβαση του Εισαγγελέα Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Report ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Χάρης Λακαφώσης, διέταξε προκαταρκτική εξέταση για διαπιστωθεί πως και γιατί έγινε αυτός ο χαμός και να αποδοθούν ευθύνες.

Αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες η Εισαγγελία ζητά εξηγήσεις από την εταιρεία που έχει και την ευθύνη αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε, καθώς επίσης και από τον επικεφαλής – υπεύθυνο των μηχανημάτων που είχαν την ευθύνη καθαρισμού του οδοστρώματος.

Οι ουρές στην εθνική οδό μέσα στα χιόνια το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου έφτασαν τα 15 χιλιόμετρα και εκατοντάδες οδηγοί με τις οικογένειές τους για ώρες προσπαθούσαν να καταλάβουν πως για ακόμη μια φορά με 5 εκατοστά χιόνι παρέλυσε το εθνικός μας δίκτυο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:15