search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:31
MENU CLOSE

«Η Δύναμη, μαζί σου!» από vintage τσάντες του οίκου Louis Vuitton

26.12.2017 10:26
«Η Δύναμη, μαζί σου!» από vintage τσάντες του οίκου Louis Vuitton - Media

 

Αυτά τα Χριστούγεννα προβάλλεται το «Star Wars: Last Jedi». Όμως, στον κινηματογράφο Imax στο Indiana State Museum, κάποια περίεργα εκθέματα συνοδεύουν τις εκεί προβολές της κινηματογραφικής σειράς (με την οποία έχουμε κολλήσει, και δεν ξεκολλάμε ο κόσμος να χαλάσει).

Τρεις Darth Vader, ένας C3PO που μοιάζει με άγιο, ένας Kylo Ren, ακόμη και ένας κλασικός Walker των αυτοκρατορικών δυνάμεων. Είναι περίεργα γιατί διακρίνουμε πάνω τους κομμάτια που μας θυμίζουν τις δημιουργίες του οίκου Louis Vuitton.

Η ιδέα ήταν του Αμερικανού γλύπτη Γκέιμπριελ Ντίσο (Gabriel Dishaw). Στην προηγούμενη σειρά έργων του – εμπνευσμένη από το Star Wars, – τα πρόσωπα της ιστορίας, ρομπότ ή άνθρωποι, είχαν αποδοθεί με έντονες πινελιές κουλτούρας σαμουράι.

Στην καινούργια σειρά του, χρησιμοποιεί υλικό από vintage τσάντες Louis Vuitton. Οι οποίες, κατακομμένες από τα καλλιτεχνικά χέρια του, ίσως και να είναι πιο όμορφες. Συγκέντρωσε αρκετές, τις ξέσκισε στην κυριολεξία, χρησιμοποίησε σύρμα, πυκνωτές, μικροτσίπ από υπολογιστές. Τις οραματίστηκε εκ νέου, και ανέδειξε την ομορφιά τους.

Για την ακρίβεια, ανέδειξε τη «Δύναμη» που κοιμόταν μέσα τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:31